GLASTRANSPORT MED GLASSUG, VAKUUMSUG & GLASLØFTER SUGEKOP 

Hos MB Transport i Holstebro ved Herning tilbyder vi glastransport og alle former for glassug og glasløfter med vakuumsug og -åg i Horsens - og hele Danmark naturligvis. Vi har det rette materiel til, at du kan udføre glassug og vakuumsug sikkert og effektivt.

PROFESSIONELT UDSTYR TIL GLASSUG MED VAKUUMSUG

Glas tåler ikke hvad som helst og slet ikke under transport, men vi råder over materiellet, mandskabet og kompetencerne til at løse selv store glastransporter med glasløfter sugekop. Dermed kan vi hurtigt omstille os til netop din opgave. Vakuumåg er i det hele taget et effektivt gribeudstyr, når der skal udføres opgaver med lufttætte emner.

  • Glastransport
  • Glasløft og montering
  • Hejs af sandwichelementer
  • Hejs af fiberbeton og altanbunde
  • Andre opgaver med glassug og vakuumsug​

​Vi kombinerer gerne opgaver med glassug med transport og kranopgaver. Vi kan med andre ord levere en samlet pakke, hvor vi sørger for det hele. Vi leverer naturligvis til tiden og til konkurrencedygtige priser.​

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ GLASTRANSPORT MED VAKUUMSUG

Du er velkommen til at få en drøftelse mos os, hvad vi kan tilbyde indenfor glassug med glasløfter sugekop og vakuumsug. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, som kan være med eller uden transport og kranopgaver.

Du kan skrive til os på mb@mbtransport.dk, eller du kan ringe til os på telefon 21 44 05 55 for at høre nærmere om vores ydelser.​​

VAKUUMSUG

Glas tåler ikke hvad som helst. Slet ikke under transport.

Hos MB Transport råder vi over et bredt udvalg af vakuumsug og har materiellet, mandskabet ogkompetencerne til at løse selv store opgaver med løft og transport – og kan hurtigt omstille til netopdin opgave.

Udover vakuumsug så kan vi hos MB Transport også sørge for transport og kranarbejde – i én samlet pakke.

Vi leverer altid til tiden og til konkurrencedygtige priser.

DOWNLOAD PDF OM VAKUUMSUG HER

VI BRUGER VAKUUMSUG TI​L​​​

✔ Hejs og montering af glas​

✔ Hejs af sandwich-elementer

✔ Transport af glas

✔ Hejs af fiberbeton/altanbunde

​135 kg sug

​Dette sug har 2 sugekopper og en løfteevne på 135 kg. Suget er specielt velegnet til løft af små glas og vinduer.

320 kg sug

Dette sug har 4 sugekopper på række og en løfteevne poå 320 kg. Suget er velegnet til løft af smalle glas, men pga den gode løfteevme på 320 kg et univesielsug der klarer de fleste opgaver.

320/500 kg sug

Dette suge har 4 sugekopper arrangeret i en firkant og en løfteevne på 320 kg. Ved montering af forlængerarme kan yderlig 2 sugekopper monteres og løfteevnen bliver 500 kg.


Suget er særlig velegnet til løft af vinduer med sprosser i midten. Derud over kan der monteres forlænger på kopperne så suget flyttes væk fra sugefladen.

Dette er en fordel ved montering af vinduer hvor glaaset sidder dybt i karmen eller ved skydedøre hvor der skydes forskudt af vinduet.

Suge kan desuden monteres med kopper til løft af sandwichplader.

1200 kg sug

Dette sug har en løftekapacitet på optil 1200 kg. Og særligt velegenet til tunge glas. Suget er monteret med hydraulisk tiltfunktion og elektrisk dreje funktion.

Dette gør at ruder i alle vægtklasser kan justeres så glasset passer til karmen. Derved lettes montagearbejdet og risikoen for skader mindskes.

800 kg manipulatorsug

Dette sug har en løfteevne på 800 kg og montarers direkte på en minikran eller lastbilkranen. Glasset kan vendes og drejes efter ønske ved hjælp af krøjemotorer. Glaaset kan monteres i loftet eller på en facade der skråner ud af. Suget muligheder er mange og vi bistår gerne med råd og vejledning af mulighederne i dette sug.

40 års erfaring​

​Alle typer kraner

Sikkerheden i top​

Kontakt MB Transport

Hos MB Transport er vi fleksible og løsningsorienterede. Du får en handlestærk samarbejdspartner, der leverer store konkurrencedygtige løsninger til gode priser.

Vi er altid klar til at hjælpe – og aldrig længere væk end et telefonopkald eller en e-mail.

fb Følg os på Facebook

Kontakt oplysninger​

​MB Transport K/S

CVR: 3059 6870

Øster Trabjergvej 4, Borbjerg
7500 Holstebro

Mobil: 2144 0555

Email: mb@mbtransport.dk

Faktura: faktura@mbtransport.dk