Materialecontainer samt salg og udlejning af container

Hos MB Transport K/S i Holstebro nær Herning tilbyder vi salg og udlejning af enhver form for materialecontainer til kunder i hele landet. Vi kan levere alle former for containerløsninger lige fra salg til udlejning af container. Vi udlejer gerne en materialecontainer, men vi tilbyder ikke udlejning af affaldscontainere.

Download PDF - Udlejning skibscontainer

Alt fra mandskabscontainer til materialecontainer

​Du kan købe en materialecontainer, en fragtcontainer eller en mandskabscontainer samt en isoleret container, men vi tilbyder også containerleje, hvis du foretrækker det. Vi har både åbne og lukkede containere.

Containerne kan for eksempel benyttes til fragt af møbler, eller de kan benyttes til transport af maskiner til blandt andet byggepladser. Mulighederne er mange, uanset om containeren skal være åben, lukket eller isoleret.

Vi tilbyder naturligvis også transport af din materialecontainer eller anden container ved køb eller containerleje. Desuden udfører vi kranarbejde og krankørsel. Vi bistår naturligvis med rådgivning, så du vælger den helt rigtige løsning​.

​​KONTAKT OS FOR AT FÅ PRISER PÅ SALG ELLER LEJE AF CONTAINER

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores containerleje eller for at høre mere om priser på salg af for eksempel en materialecontainer eller enhver anden container. Vi ser frem til at høre om din opgave og til at finde den rette containerløsning til dig.

Du kan ringe til os på telefon 21 44 05 55 for at få en drøftelse om jeres ønsker og behov, eller du kan skrive til os på mb@mbtransport.dk.

​20 FOD UISOLERET CONTAINER

Alm. 20 fod container. Bruges ofte til opbevaring/ lagerrum på byggepladser.

20 fod isoleret container

Containeren er isoleret. Der er indlagt strøm m. måler. Leveres tom eller med reoler.​

​​MB Transport kan levere alle typer af container – både til leje eller salg – ring og få et godt tilbud.

40 års erfaring​

​Alle typer kraner

Sikkerheden i top​

Kontakt MB Transport

Hos MB Transport er vi fleksible og løsningsorienterede. Du får en handlestærk samarbejdspartner, der leverer store konkurrencedygtige løsninger til gode priser.

Vi er altid klar til at hjælpe – og aldrig længere væk end et telefonopkald eller en e-mail.

fb Følg os på Facebook

Kontakt oplysninger​

​MB Transport K/S

CVR: 3059 6870

Øster Trabjergvej 4, Borbjerg
7500 Holstebro

Mobil: 2144 0555

Email: mb@mbtransport.dk

Faktura: faktura@mbtransport.dk