Leje af minikran

Beskrivelse af minikraner​

Al​lle MB Transports modeller betjenes via en fjernbetjening som man kender det fra lastbilkraner. 

Med fjernbetjeningen kan man køre med kranens bælter og støtteben. Det sikrer fuldt overblik i forbindelse med manøvrering og opstilling. Når kranen er opstillet, kan man med millimeters nøjagtighed styre kranen sikkert og roligt med disse fjernbetjeninger.

Fjernbetjeningerne er desuden udstyret med info-display som hurtigt giver overblik over det aktuelle løft – byrdens vægt, maksimal løfteevne, udlæg osv.

Hoeflon 10

C10’eren er storebror til C6’eren. Den har større løftekapacitet og længere rækkevidde. Egenvægten er 4700 kg. og kan ligesom C6’eren afmontere ballasten (900 kg.) for at sænke egenvægten. C10’eren er lige som sin lillebror lille og kompakt og kan komme ind de samme steder.

Kranen er udstyreret med flyjib. Jibben er monteret, klar til brug, som gør opstillingen hurtig. Kranen er hejseklar på under 3 minutter

Kranens fjernbetjening er udstyret med et let aflæseligt multidisplay og betjeningen er logisk opbygget. Kranen kan kobles til 380 volt og arbejde udelukkende på strøm

Se film om C10: www.youtube.com/watch?v=AO6AKtyL5Ks

DANC43034LA

Hoeflon C6

Denne minikran viser sin styrke ved at være lille og kompakt, men med en imponerende løfteevne. 

Kranen er med sine 76 cm i bredden og 195 cm i højden (kan gøre lavere ved afmontering af udstyr) perfekt til at køre ind i bygninger eller baghaver hvor der ikke er meget plads.

Kranen og dens fjernbetjening er logisk opbygget, som gør den nem at betjene. Flyjib’en er monteret så den bare skal foldes ud og så er den klar til brug. Det giver en hurtig opstilling eller flytning af kranen.

Kranen kan kobles til 220 volt og arbejde udelukkende på strøm

Datablad kan hentes her

Kranen kan betjenes uden certifikat

Jekko SPX527

Denne minikran er en robust og stabil minikran. Dens bredde og lange bælter gør at den ude mærker sig i ustabilt terræn.

Kranen er kraftigt konstrueret så der er minimal nedbøjning på kranarmen under tunge løft. Den er desuden forberedt for diverse hydrauliske hjælpemidler – fly-jib, glasmanipulator eller et specialdesignet løfteaggregat.

Kranen kan kobles til 380 volt og arbejde udelukkende på strøm

Kranen kan betjenes uden certifikat

Datablad kan hentes her

Hoeflon TC1 carrier

Denne maskine er bygget til at transportere alt – kun fantasien sætter grænser. 

Maskinen kører på litium batterier og betjenes med en fjernbetjening. Den måler kun 80 x 150 cm og udstyret med drejeligt lad, som gør den ideel til transport af bjælker eller trappe inde i en bygning. Men også med specialdesignede stativer eller bukke kan man transportere store glas eller ”skæve” konstruktioner.

Datablad kan hentes her

40 års erfaring​

​Alle typer kraner

Sikkerheden i top​

Kontakt MB Transport

Hos MB Transport er vi fleksible og løsningsorienterede. Du får en handlestærk samarbejdspartner, der leverer store konkurrencedygtige løsninger til gode priser.

Vi er altid klar til at hjælpe – og aldrig længere væk end et telefonopkald eller en e-mail.

fb Følg os på Facebook

Kontakt oplysninger​

​MB Transport K/S

CVR: 3059 6870

Øster Trabjergvej 4, Borbjerg
7500 Holstebro

Mobil: 2144 0555

Email: mb@mbtransport.dk

Faktura: faktura@mbtransport.dk